محمود رحمانی مستندساز، درباره جشنواره بینالمللی سیمرغ با موضوع فرهنگِ سلامت گفت: برای دانشجویان رشته پزشکی ضروری است با امور فیلمسازی آشنایی داشته باشند.
به گزارش آیفیلم، محمود رحمانی، مستندساز و عضو هیات انتخاب و داوری دوره گذشته جشنواره بینالمللی سیمرغ درباره لزوم برگزاری این جشنواره افزود: جشنواره با موضوع سلامت مهمتر از سایر جشنوارهها است چرا که رابطه مستقیم با اجتماع دارد. یعنی شامل فیلمسازان، هنرمندان و عموم مردم می شود. این جشنواره می تواند با آثار خود و آگاهی بخشیدن به مردم تأثیر بسزایی در روح و روان جامعه داشته باشد.
رحمانی ادامه داد: این جشنواره باید به صورت دائمی یک دبیرخانه داشته باشد و در طول سال زمانی که جشنواره برگزار نمی شود، آثار یا از رسانه عمومی یا در دانشگاه های سراسر کشور به نمایش گذاشته شود.
رحمانی با بیان اینکه فیلمها میتواند در مدارس نمایشگاه داده شود گفت: ذات برگزاری این جشنواره توسط وزارت بهداشت به دلیل این است که بحث سلامت دغدغه اصلی کشور است اما تا زمانی که آثار ساخته شده برای جشنواره در بین مردم بخش نشود تأثیر خوبی نخواهد داشت.
وی افزود: ضرورت دارد در بخشی از سال بخشی از سینماها سانسهایی را به آثار جشنواره سلامت اختصاص دهند تا مردم از نزدیک در جریان آثار قرار دهند.
این مستندساز با بیان اینکه حمایت مالی برای افرادی که قصد شرکت در جشنواره و ساخت فیلمی را دارند امری ضروری است گفت: فیلمسازان می توانند بهترین ایده را با حمایت مالی به بهترین شکل تولید کنند تا اثرگذاری در جامعه داشته باشد.
محمد رحمانی گفت: با توجه به اینکه ارتباط مردم با موضوع جشنواره بسیار عمیق است این جشنواره یکی از استثناءترین جشنواره ها است. فیلم هایی که به جشنواره راه مییابد از نظر موضوعی بسیار مفید هستند. این جشنواره رویکردش مستقیماً سلامت مردم است و رویکردی سیاسی ندارد.
وی افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی از ایده تا کارگردانی امری ضروری برای دانشجویان مستعد در فیلمسازی است. برای دانشجویان رشته های پزشکی ضروری است که آشنایی با امور فیلمسازی داشته باشند.
جشنواره بین المللی سیمرغ در پنج بخش تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی، بهار ۱۳۹۷ در شهر تهران برگزار خواهد شد.
س ح/ س م